Tarvitsetko laadukkaat, modernit & mobiilioptimoidut nettisivut yrityksellesi?

WordPress-nettisivut

Nettisivut ovat tärkeä osa yrityksesi imagoa. Nettisivujen pääasiallinen tehtävä on antaa asiakkaillesi tietoa ja luoda mielikuva yrityksestäsi. Tyylikkäät, nykyaikaiset, käyttäjäystävälliset ja kaikilla laitteilla toimivat sivut antavat positiivisen kuvan yrityksestäsi ja brändistäsi. Toteutan laadukkaat ja modernit nettisivut yrityksellesi tai blogillesi. Teen sivut yleensä WordPress -alustalle, ellei asiakas toisin pyydä. WordPress takaa luotettavan ja toimivan alustan ja sivut ovat myös helppo päivittää itse.

Tekemäni nettisivut ovat responsiiviset ja hakukoneoptimoidut. Lisäpalveluina toteutan myös muut tarvittavat lisäominaisuudet, kuten blogin, yhteydenottolomakkeen, kuvagallerian, ajanvarausjärjestemän (esim. timma) yms.

Millaiset nettisivut on hyvät?

SELKEÄT

Nettisivujen pitää olla selkeät ja helppokäyttöiset, jotta käyttäjä löytää tarvitsemansa tiedon helposti ja nopeasti.

TYYLIKKÄÄT

Sivujen ulkoasun tehtävänä on viestiä asiakkaillesi yrityksen imagosta, laadusta ja luotettavuudesta.

TOIMIVAT

Sivujen sisältö tulee suunnitella asiakaslähtöisesti ja ne pitää optimoida hakukoneystävällisiksi.

RESPONSIIVISET

Nettisivut täytyy olla responsiiviset, eli niiden pitää toimia kaikilla laitteilla, kuten puhelimella, tabletilla ja tietokoneen näytöllä.

WordPress -paketit

MINI

etusivu + 4 välilehteä

Yksilöllinen ulkoasusuunnittelu

Hakukoneoptimointi

Sivut helposti muokattavissa itse

alk. 999€

PERUS

etusivu + 6 välilehteä

Yksilöllinen ulkoasusuunnittelu

Hakukoneoptimointi

Sivut helposti muokattavissa itse

alk. 1199€

SUPER

etusivu + 10 välilehteä

Yksilöllinen ulkoasusuunnittelu

Hakukoneoptimointi

Sivut helposti muokattavissa itse

alk. 1599€

Nettisivujen hinnat ovat alkaen hintoja. Jokainen nettisivusto on yksilö, joten hinta määräytyy tehdyn työn mukaan. Nettisivujen hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero 24%.

Nettisivupaketit sisältävät alkukartoituksen, 1-2x välipalaveria, sekä max 1h käyttöönotto-opastuksen.

Huom! Nettisivupaketit eivät sisällä domainia eikä webhotellia. Huomioithan, että WordPress vaatii webhotellin, jossa on tietokanta käytettävissä.

Nettisivupakettien hintoihin ei kuulu WordPress-lisäosia, eikä sisällöntuotantoa, kuten kuvia ja tekstejä. Nämä ovat saatavilla lisäpalveluina.

Miten kotisivujen toteutus käytännössä toimii?

01

ALKUKARTOITUS

Ensin keskustellaan yrityksesi tavoitteista, tarpeista ja kohderyhmästä, jonka jälkeen käydään läpi myös mahdolliset toiveesi.

02

Suunnittelu

Seuraavaksi suunnittelen nettisivujen ulkoasun ja  rakenteen, joka vahvistaa brändiäsi ja esittelen suunnitelman sinulle.

03

Toteutus

Kun olet hyväksynyt suunnitelman, alan rakentamaan nettisivujasi ja tarvittaessa lisään kuvat, tekstit ja muun sisällön.

04

Julkaisu

Kun kaikki on valmista, sivut julkaistaan ja testataan. Sivujen valmistuttua saat 1h opastuksen, jolla teet itse helposti muutoksia.

Blogisivut

Oletko bloggaaja, joka tarvitsee tyylikkäät, puhelimella toimivat, ammattimaiset nettisivut? Tai kenties suunnittelet oman blogin perustamista, mutta sinulla ei vielä ole nettisivuja. Haluat laadukasta jälkeä, mutta et halua maksaa turhaan kaikista hienouksista, joita et blogissasi välttämättä tarvitse.

Ota yhteyttä niin kerron lisää!