Oletko valmis kasvattamaan liiketoimintaasi pienemmällä ajalla?

MARKKINOINTI

Menestyvän yrityksen takana on hyvä markkinointi. Onnistuneella markkinoinnilla tavoitat uusia asiakkaita, tehostat myyntiäsi ja brändistäsi tulee tunnetumpi. Mikäli tarvitset toimivaa markkinointistrategiaa, tehokasta sisällöntuotantoa, tai jonkun huolehtimaan sosiaalisen median kanavistasi, olet aivan oikeassa paikassa!

Toteutan yrityksesi markkinoinnin ammattitaidolla niin sinulle jää aikaa yrityksesi muiden tärkeiden asioiden hoitamiseen!

Katso alempaa tarkemmat kuvaukset markkinoinnin palveluistani.

Sisällöntuotanto

alkaen 65€ + Alv

Sisältömarkkinoinnin tavoitteena on jakaa tietoa yrityksestäsi, sekä tuottaa kiinnostavaa sisältöä eri kanaviin ja houkutella tällä tavoin potentiaalisia asiakkaita tutustumaan yritykseesi, ja ostamaan sinulta tuotteita ja palveluja. Laadukas sisällöntuotanto tuo myös lisäarvoa kohderyhmällesi ja saa heidät palaamaan takaisin.

Sisällöntuotannolla on keskeinen rooli nykyajan markkinoinnissa.

Sisältöstrategia

alkaen 210€ + Alv

Sisältömarkkinoinnin tavoitteena on parantaa yrityksen tunnettuutta, luoda brändimielikuvaa ja kasvattaa myyntiä. Tavoitteisiin päästään, kun sisältömarkkinointi on suunniteltua ja johdonmukaista. Strategisen suunnittelun myötä tiedät, millaista sisältöä tuotat ja kenelle,
missä kanavissa julkaiset sen ja kuinka usein.

Hyvä suunnittelu takaa sen, että sisältö pysyy samassa linjassa yrityksen muun viestinnän kanssa ja kuvastaa yrityksen brändiä.

Sosiaalinen Media

ALKAEN 70€ + Alv

Sosiaalisen median avulla houkuttelet lisää potentiaalisia asiakkaita ja kehität asiakasymmärrystä analytiikan avulla. Toimivalla somemarkkinoinnilla tavoitat unelma-asiakkaasi, vahvistat brändiäsi, sekä kasvatat yrityksesi näkyvyyttä ja myyntiä.
 
Sosiaalinen media toimii myös tärkeänä asiakaspalvelukanavana. Somemarkkinointi on nykyaikainen, tehokas ja myös edullinen keino markkinoida yritystäsi, palveluitasi ja tuotteitasi.

Some-paketit

SOMESISÄLLÖT

Sitouta asiakkaasi houkuttelevalla sisällöntuotannolla. Tuotan mielenkiintoiset tekstit somekanaviisi.

Alk. 240€

TEKSTIT + KUVAT

Erotu kilpailijoistasi laadukkailla kuvilla ja kiinnostavilla teksteillä. Otan tyylikkäät somekuvat ja tuotan tekstit somekanaviisi.

Alk. 360€

SOMESTRATEGIA

Teen yrityksellesi somestrategian, joka tukee liiketoiminnallisia tavoitteitasi ja vahvistaa brändiäsi.

Alk. 210€

Muut hinnat

SOME- & TUOTEKUVAT

Otan mielenkiintoiset ja laadukkaat kuvat yrityksellesi, jotka sopivat brändisi visuaaliseen ilmeeseen ja vahvistavat yrityskuvaasi entisestään.

Alk. 199€

TUNTIHINTA

Autan joustavasti erilaisissa markkinointiin, viestintään ja sosiaaliseen mediaan liittyvissä asioissa tuntihinnoittelulla.

65€/h

HINTOJEN LISÄTIETOA:

Hinnat ovat alkaen-hintoja, työn laajuus määrittää aina lopullisen hinnan. Yksittäiset tai täysin räätälöidyt työt hinnoitellaan erikseen. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero (24%).

Mikäli et löydä tarpeisiisi sopivaa pakettia tai tarvitset somestrategian lisäksi myös muita palveluita, ota rohkeasti yhteyttä niin räätälöidään juuri sinun yrityksellesi sopiva palvelupaketti.

Muista, että sun tarvitsee jakaa sisältöä sosiaaliseen mediaan houkuttelemaan lisää lukijoita, kasvattaaksesi näkyvyyttäsi, sekä muuttaaksesi seuraajasi asiakkaiksi.