Autan sinua kokonaisvaltaisesti markkinoinnissa ja viestinnässä, jotta asiakkaasi saavat parhaimman mahdollisen brändikokemuksen.

Minulla on paljon kokemusta sosiaalisesta mediasta ja sisällöntuotannosta jo vuodesta 2008 lähtien, jolloin avasin ensimmäisen blogini. Somemaailmassa onkin tapahtunut paljon muutoksia näiden vuosien jälkeen. Käytän somea päivittäin myös työn ulkopuolella, minkä takia osaankin ennakoida uusia trendejä ja pysyn jatkuvasti alan kehityksen mukana. Sosiaalisen median kanavista oma lempparini on ehdottomasti Instagram, mutta käytän päivittäin myös muita somekanavia.

Vuodesta 2018 alkaen olen tehnyt yhteistöitä eri alojen yritysten kanssa, ja olen toiminut mm. markkinointikoordinaattorina, web-suunnittelijana, somevastaavana, sekä vaikuttajana.

Intohimojani ovat markkinoinnin ja sosiaalisen median lisäksi, visuaalinen estetiikka, mindfulness, sekä muiden ihmisten auttaminen ja kannustaminen.

TYÖSKENNELLÄÄN YHDESSÄ!

Markkinointi vie paljon aikaa ja energiaa yrittäjältä. Oletko valmis kasvattamaan liiketoimintaasi vähemmällä ajalla?

Yritykseni arvot

ROHKEUS

 En löytänyt itselleni työelämästä unelma-työpaikkaa, joten loin sellaisen itse! Toivottavasti sinäkin uskallat olla oma itsesi ja elät omannäköistäsi elämää!

INTOHIMO

Markkinointiala, kuvaaminen ja erityisesti sosiaalinen media ovat olleet suuret intohimoni kohteet jo pitkään ennen kuin kouluttauduin alalle.

Välittäminen

Välitän asiakkaistani ja haluankin auttaa sinua matkalla menestykseen! Tärkeintä on, että sinä olet tyytyväinen!

ESIMERKILLISYYS

Haluan olla hyvänä esimerkkinä myös kaikille muille, jotka ovat rakentamassa menestyksellistä unelmabisnestään.

"Unelmat on tehty toteutettaviksi"